Miski, Talerze z trzciny cukrowej
Miski, Talerze z trzciny cukrowej
Pokazano 1-10 z 10 pozycji
Talerze kwadratowe ECO wytworzone z trzciny cukrowej tzn.z włókien pozostających z trzciny cukrowej po ekstrakcji cukru.
ZALETY : mocne , sztywne,wytrzymałe , odporne na wilgoć oraz temperaturę , całkowicie biodegradowalne.
Można stosować do różnych potraw mokrych i oleistych na gorąco lub na zimno .
Tolerancja temperatury od -20 C do 220 C .
Można stosować w piekarniku , kuchence mikrofalowej , lodówce oraz zamrażalniku
Talerze kwadratowe ECO wytworzone z trzciny cukrowej tzn.z włókien pozostających z trzciny cukrowej po ekstrakcji cukru.
ZALETY : mocne , sztywne,wytrzymałe , odporne na wilgoć oraz temperaturę , całkowicie biodegradowalne.
Można stosować do różnych potraw mokrych i oleistych na gorąco lub na zimno .
Tolerancja temperatury od -20 C do 220 C .
Można stosować w piekarniku , kuchence mikrofalowej , lodówce oraz zamrażalniku
Talerze kwadratowe ECO wytworzone z trzciny cukrowej tzn.z włókien pozostających z trzciny cukrowej po ekstrakcji cukru.
ZALETY : mocne , sztywne,wytrzymałe , odporne na wilgoć oraz temperaturę , całkowicie biodegradowalne.
Można stosować do różnych potraw mokrych i oleistych na gorąco lub na zimno .
Tolerancja temperatury od -20 C do 220 C .
Można stosować w piekarniku , kuchence mikrofalowej , lodówce oraz zamrażalniku
Talerze owalne małe ECO wytworzone z trzciny cukrowej tzn.z włókien pozostających z trzciny cukrowej po ekstrakcji cukru.
ZALETY : mocne , sztywne,wytrzymałe , odporne na wilgoć oraz temperaturę , całkowicie biodegradowalne.
Można stosować do różnych potraw mokrych i oleistych na gorąco lub na zimno .
Tolerancja temperatury od -20 C do 220 C .
Można stosować w piekarniku , kuchence mikrofalowej , lodówce oraz zamrażalniku
Talerze owalne duże ECO wytworzone z trzciny cukrowej tzn.z włókien pozostających z trzciny cukrowej po ekstrakcji cukru.
ZALETY : mocne , sztywne,wytrzymałe , odporne na wilgoć oraz temperaturę , całkowicie biodegradowalne.
Można stosować do różnych potraw mokrych i oleistych na gorąco lub na zimno .
Tolerancja temperatury od -20 C do 220 C .
Można stosować w piekarniku , kuchence mikrofalowej , lodówce oraz zamrażalniku
Talerze okrągłe ECO wytworzone z trzciny cukrowej tzn.z włókien pozostających z trzciny cukrowej po ekstrakcji cukru.
ZALETY : mocne , sztywne,wytrzymałe , odporne na wilgoć oraz temperaturę , całkowicie biodegradowalne.
Można stosować do różnych potraw mokrych i oleistych na gorąco lub na zimno .
Tolerancja temperatury od -20 C do 220 C .
Można stosować w piekarniku , kuchence mikrofalowej , lodówce oraz zamrażalniku
Talerze okrągłe ECO wytworzone z trzciny cukrowej tzn.z włókien pozostających z trzciny cukrowej po ekstrakcji cukru.
ZALETY : mocne , sztywne,wytrzymałe , odporne na wilgoć oraz temperaturę , całkowicie biodegradowalne.
Można stosować do różnych potraw mokrych i oleistych na gorąco lub na zimno .
Tolerancja temperatury od -20 C do 220 C .
Można stosować w piekarniku , kuchence mikrofalowej , lodówce oraz zamrażalniku
MISKI ECO wytworzone z trzciny cukrowej tzn.z włókien pozostających z trzciny cukrowej po ekstrakcji cukru.
ZALETY : mocne , sztywne,wytrzymałe , odporne na wilgoć oraz temperaturę , całkowicie biodegradowalne.
Można stosować do różnych potraw mokrych i oleistych na gorąco lub na zimno .
Tolerancja temperatury od -20 C do 220 C .
Można stosować w piekarniku , kuchence mikrofalowej , lodówce oraz zamrażalniku
Pojemniki te powstają z włókien pozostałych po ekstrakcji cukru z trzciny cukrowej. Są odporne na wysokie oraz niskie temperatury, ale również można używać ich w kuchence mikrofalowej. Opakowania są nieprzemakalne, wytrzymałe oraz całkowicie biodegradowalne. Cena dotyczy 1 opakowania = 50 szt
Wieczka wykonane z PLA są doskonałą alternatywą dla tych wykonanych z tradycyjnego plastiku. PLA to biodegradowalny materiał pochodzenia naturalnego (kukurydza lub trzcina cukrowa), nazywany również "bioplastikiem". Wyglądem przypomina normalny plastik lecz jest w pełni przyjazny dla środowiska.